Gemeente biedt inwoners gratis toegang tot webinar met energietips

De gemeente ‘s-Hertogenbosch geeft inwoners gratis toegang tot een online bijeenkomst van Stichting Buurkracht over de slimste tips voor een lekker warm en comfortabel huis, tegen soms honderden euro’s lagere energielasten.

Gratis EnergyWebinar ‘s-Hertogenbosch, woensdag 10 maart: 10 slimme tips

Inwoners van de gemeente  krijgen 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten. Wat kunnen ze zelf doen voor weinig geld en wat is er binnen onze gemeente mogelijk om de lasten te verlagen? Er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen.

  • Wanneer: woensdag 10 maart om 19.45 uur.
  • Duur: 60 minuten.

Inwonersenquête: hoe denkt u in deze tijd over energiebesparing?

De gemeente ‘s-Hertogenbosch vraagt inwoners hun medewerking voor een korte enquête over energiebesparing. Hoe denken de inwoners van de gemeente in deze tijd over energiebesparing? Op welke manier willen ze het liefste aan de slag? Stichting Buurkracht voert de enquête uit in opdracht van de gemeente. Deelnemers krijgen desgewenst de resultaten en een ledlamp als bedankje toegestuurd. De antwoorden worden anoniem verwerkt door Stichting Buurkracht.

  • Duur: 5 minuten.

Samenwerking Stichting Buurkracht en gemeente ‘s-Hertogenbosch

Stichting Buurkracht en de gemeente ‘s-Hertogenbosch werken samen om bewoners op weg te helpen met energiebesparing, met onder andere een EnergyWebinar en online EnergyParty’s.