Gaat u met ons mee naar China?

Denkt u na over zakendoen in China? Wilt u er nieuwe relaties leggen? Ga dan mee met de Brabantse handelsmissie naar China, van 27 oktober tot 3 november 2019. Ook een afvaardiging uit ’s-Hertogenbosch, onder leiding van burgemeester Mikkers, neemt deel aan de reis.

Al 25 jaar heeft de provincie Noord-Brabant een vriendschapsband met de Chinese provincie Jiangsu. Deze provincie lijkt in economisch opzicht op Brabant: gelegen in het economische hart van China, in de Jangtze-rivierdelta, dichtbij de grote metropool Shanghai. De economie van Jiangsu groeit sterk en blinkt uit in industrie en dienstverlening. 

Brabantse handelsreis naar China
De Brabantse handelsreis biedt Brabantse ondernemers een platform voor het leggen van nieuwe handelsrelaties met China en om bestaande contacten uit te bouwen. Ondernemers kunnen gebruik maken van de goede naam en het grote netwerk dat de provincie en de B5-steden hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, bij eerdere missies. In China is aanwezigheid van gemeente- en provinciebesturen een beduidend grotere factor in het economisch verkeer dan in Nederland.

In de afgelopen maanden heeft ’s-Hertogenbosch de banden met de Chinese provincie Jiangsu aangehaald, mede in het kader van het WK Archery. Een delegatie van 15 personen bezocht deze maand gedurende drie dagen ’s-Hertogenbosch. De delegatie bezocht ook het WK Archery. Een groep van datasciences-ondernemers maakte onderdeel uit van de delegatie. De ondernemers zijn grotendeels oud-studenten van de Zhejiang University. Deze universiteit is Chinees koploper in datasciences. De universiteit werkt aan een zusterband met JADS.

De ondernemersreis biedt u het volgende:

  • Matchmaking: op basis van uw eigen wensenpakket wordt u door een professionele partij gematched aan potentiële zakenpartners in Jiangsu en Shanghai.  
  • Een afwisselend programma: deelname aan relevante seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen.
  • Een lokaal netwerk: toegang tot het lokale netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in de provincie Jiangsu heeft opgebouwd.
  • Kennismaking met de Chinese (zaken)cultuur en de (technologische) ontwikkelingen die het land momenteel doormaakt.

Bent u geïnteresseerd in deze ondernemersreis?
Kijk voor meer informatie, het programma, de kosten en om u aan te melden op deze website. U kunt ook contact opnemen met Piet Jan den Dikken: 06 20604993 of p.dendikken@s-hertogenbosch.nl.