Feestelijk ontbijt voor Bossche winnaars FD Gazellen Award 2022

Eind 2022 zijn de FD Gazellen Awards weer uitgereikt. Dit is een jaarlijkse prijs die het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Op basis van het bedrijfsresultaat van de drie afgelopen jaren en de grootteklasse wordt bepaald of een bedrijf in aanmerking komt voor deze prestigieuze award. In 2022 is het recordaantal van 31 bedrijven uit Den Bosch en omstreken in de prijzen gevallen; een resultaat waar we als gemeente ontzettend trots op zijn. Om deze mooie prestatie te vieren en de bedrijven te feliciteren, is op 16 maart jongstleden het jaarlijkse winnaars ontbijt georganiseerd. Burgemeester Jack Mikkers en wethouder Economische Zaken Ralph Geers ontvingen de groep op het stadhuis.

Spotlight op de winnaars

Het ontbijt voor de Gazellen uit Den Bosch en omstreken is inmiddels een traditie geworden. Een mooi moment voor oude bekenden om elkaar te treffen, maar ook om nieuwe contacten op te doen. Naast het grote aantal bedrijven dat de award al meerdere jaren op rij heeft gewonnen, bestond de groep dit jaar ook uit 5 nieuwe award winnaars. Tijdens het ontbijt heeft een tweetal winnaars zich middels een korte pitch aan de groep kunnen presenteren. Verder was er uitgebreid tijd om in een informele setting met elkaar te praten. Daarbij kwamen onder andere de kansen en uitdagingen van bedrijfsgroei aan bod, iets waar al de winnaars mee te maken hebben aangezien ze hard groeien.

De ochtend werd afgesloten met een letterlijk hoogtepunt: een groepsfoto vanaf het dak van het stadhuis. Alleen de klim ernaartoe is al de moeite waard en het leverde ook mooie plaatjes op.