Eerste (online) bijeenkomst Duurzaam Netwerk

Bent u ondernemer met eigen vastgoed, of heeft u interesse in verduurzaming van kantoren of blijft u graag aangehaakt bij duurzame initiatieven in ’s-Hertogenbosch? Schrijf u dan in voor het webinar dat we op 25 februari 2021 van 15.30 – 17.00 uur houden over toekomstbestendig kantoren.

Webinar

Het eerder gecommuniceerde webinar van 4 februari wordt verzet naar 25 februari (15.30 – 17.00 uur). Onder leiding van Heleen Herbert – CCO Heijmans, voormalig voorzitter van BEC en mede-initiator van het Duurzaam Netwerk – wordt het gesprek gevoerd met drie verschillende sprekers.

Programma en sprekers

Anke Verhagen, business developer Real Estate Finance bij de Rabobank neemt u mee in het onderwerp Toekomstbestendige kantoren – duurzame hobby of ‘must have’?

Aan het eind van deze bijdrage weet u precies wat de nieuwste eisen en aanzien van kantoren zijn vanuit het Energieakkoord, hoe financiers hun voorwaarden aanscherpen èn bent u bijgepraat over mogelijke oplossingen en de hulp die u daarbij kunt krijgen van de Rabobank.

Met Alex Hesling, directeur Kuijpers LifeCycle Partners gaan we het hebben over Een kantoor vol energie – verstandige keuzes van Kuijpers: een praktijkcasus

Het verhaal van Kuijpers inspireert om de juiste doelen voor ogen te houden, kansen te benutten èn gewoon aan de slag te gaan. Een praktijkvoorbeeld laat zien hoe de toekomstplannen van de organisatie ondersteund worden door de herinrichting en verduurzaming van twee van hun kantoren.

Tenslotte Neemt Pim Ketelaars van HelloNewDay en kick-starter van het nieuwe duurzame netwerk ’s-Hertogenbosch u mee in het Duurzaam Netwerk – hoe maken we het aantrekkelijk voor u?

Pim praat u bij over de stand van zaken van de oprichting van het Duurzaam Netwerk. En – belangrijker dan dat – voert hij graag het gesprek over uw specifieke wensen, belangen en ambities. Want alleen samen vormen we een nuttig en energiek netwerk. 

Aanmelden

Om u aan te melden, kunt u een mail sturen via het digitale contactformulier