Eerste netwerkbijeenkomst vrijdag 8 oktober

Wil jij bijdragen aan een ondernemend duurzaam 's-Hertogenbosch en omgeving? Kom dan naar de eerste netwerkbijeenkomst op vrijdag 8 oktober. Dit is een fysieke bijeenkomst bij het KW1C en er zijn geen kosten aan verbonden.

Maak kennis met anderen die eigenaarschap voelen voor de uitdagingen waarvoor we gezamenlijk staan. Het middagprogramma bestaat uit drie rondes waarin werkplaatsen (duurzame doeners) zich presenteren en zich richten op de verbinding met het publiek. Duurzame resultaten en ervaringen worden gedeeld met daarbij een (hulp)vraag om te versnellen.

Binnen de vijf duurzame thema's gaan bedrijven, onderwijsinstelling, samenwerkingsverbanden hun best practice en best questions delen. Hieronder staan ze opgesomd.

Naast dit hoofdprogramma is er voor iedereen plaats om een vraag te stellen. In de open mic kunnen er 1-minuut pitches worden gedeeld waarin een hulpvraag aan het netwerk wordt gesteld. 

  • Het internationale bedrijf CWS dat werkt volgens de principes van recyclingmanagement.
  • Kindcentra Zuiderster, onderdeel van Signum Onderwijs die 24 (basis)scholen in 28 schoolgebouwen huisvest, verspreid over alle stadsdelen en waar duurzaamheid centraal staat.
  • Het duurzame woonproject Boschgaard dat in samenwerking met woningcorporatie Zayaz 19 sociale huurwoningen neerzet, gecombineerd met een buurtcentrum.
  • Het Libéma Open op het Autotron in ’s-Hertogenbosch heeft een interessante businesscase 'the greenest show on the tour' om dit internationale topsport event 100% duurzaam te organiseren.
  • De Bossche Green Deal: Zero Emissie Stadslogistiek. Een convenant duurzame bevoorrading van de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Programma vrijdagmiddag 8 oktober

13.00 uur: inloop
13.15 uur: welkomstwoord Heleen Herbert
13.45 - 14.15 uur: eerste ronde presentatie werkplaatsen *
14.30 - 15.00 uur: tweede ronde presentatie werkplaatsen *
15.45 - 16.15 uur: derde ronde presentatie werkplaatsen *
16.30 uur: wrap up in grote zaal
17.00 - 18.00 uur: borrel en open mic

De hele middag is er volop ruimte om te netwerken en verbinden.

* mocht je niet de hele middag kunnen, dan kun je ervoor kiezen om tussen de rondes door aan te haken.

Praktische informatie

Locatie: KW1C, Locatie Onderwijsboulevard 3
Programma: 13.00-17.00 uur
Netwerkborrel: vanaf 17.00 uur
Bijdragen: jouw positieve energie

We zien je graag op vrijdag 8 oktober.