Duurzame challenge

Op 19 april start de Duurzame Challenge. De kans voor studenten van de HAS, Koning Willem I college, JADS en Avans om een concept of product te presenteren die een impactvolle bijdrage leveren aan de duurzame Bossche samenleving. De winnaar krijgt de kans om dit concept te ontwikkelen, 10.000 euro startkapitaal en een jaar lang ondersteuning van een ervaren businesscoach.

Het klimaat verandert en dit zorgt voor de grootste uitdaging allertijden. Overheden, inwoners, bedrijven en onderwijsinstellingen staan de komende jaren voor de complexe opgave om samen te werken aan een duurzame samenleving. Wij zijn opzoek naar ondernemende studenten van de HAS, Koning Willem I, JADS en Avans die de challenge aan durven te gaan. Wie creëert een duurzaam concept of product en wint de 2022 Bossche Duurzame Challenge?

Op 25 mei 2022 stuur je het Business Model Canvas in. Daarnaast maak je een korte video waarin je meer vertelt over het concept of product. Een jury zal beslissen wie de winnaar wordt. Heb jij hét idee hoe jouw concept of product kan helpen om de duurzame ambities van de gemeente ’s-Hertogenbosch te halen? Meld je nu aan via de website van Avans evenementen.