Doe mee aan de Green Art Challenge

Wij leven in een bijzondere periode. Vóór het coronavirus ging er geen dag voorbij zonder dat je over duurzaamheid las, hoorde of het aan den lijve ervaarde. Dat is nu wel even anders. Deze situatie is voor iedereen nieuw, en het virus raakt ons allemaal. Ook de cultuursector. Tegelijk zien we ook creativiteit en veerkracht! Want de crisis maakt dat we zoeken naar nieuwe aanpakken en ideeën. Daarom komen we met een challenge voor zzp’ers die werken in de cultuursector, de Green Art Challenge. 

Deze challenge is bedacht voor zzp'ers in deze moeilijke tijd. We willen iedereen gelijke kansen geven. Het is een extra onderdeel dat we aan het Duurzaamheidsfestival in oktober gaan toevoegen. Om zzp'ers in de cultuursector een podium en een kans te geven. Een reguliere aanbesteding zou gelijke kansen bieden, maar ook veel voorinvestering van gegadigden. Deze challenge biedt de kans om een idee in te dienen zonder al teveel tijdsbesteding vooraf. Voor het uitwerken van de beste 20 ideeën wordt een opdracht gegeven. Aanmelden is uiteraard niet verplicht. We hopen op veel creatieve ideeën om onze stad duurzamer te maken.

Duurzame weekend festival

In het weekend van 10 en 11 oktober willen we met dit festival extra aandacht geven aan wat inwoners en bedrijven kunnen bijdragen aan een duurzaam ‘s-Hertogenbosch. Misschien heb jij een mooi plan, waarvan je denkt ‘dat moet uitgevoerd worden!’. En waarin je de combinatie van cultuur en duurzaamheid goed kan laten zien.

Samen zetten we de schouders eronder!

Neem contact op