Dataplatform Duurzaam ’s-Hertogenbosch gelanceerd!

Tijdens de Data Week NL heeft de gemeente ’s-Hertogenbosch een nieuw platform gelanceerd. Het Dataplatform Duurzaam ’s-Hertogenbosch. Met als doel om inwoners te informeren, inspireren en activeren op diverse duurzame thema’s.  

Er worden vier thema’s uitgelicht: groene daken, zonnepanelen, energieverbruik en natuur. Aan de hand van grafische weergaven, 3D-simulaties en duidelijke vervolgstappen willen we inwoners enthousiasmeren om met de thema’s aan de slag te gaan. Benieuwd naar het platform? Neem een kijkje op de website van het Dataplatform Duurzaam ’s-Hertogenbosch. Heb je hier vragen over of zou je graag willen meedenken? Mail dan naar het adres onder aan de pagina.

De eerste versie van het platform is gelanceerd maar we blijven het product door ontwikkelen. De verduurzamingsopgave is urgent en ontzettend groot. Door dit samen op te pakken vergroten we mogelijkheden, versterken we elkaar en zijn de resultaten groter. Alleen zo zorgen we ervoor dat we de doelstellingen van 2050 behalen. Dus neem een kijkje op de site en zie waar jouw mogelijkheden tot verduurzamen liggen.