Bossche Kermis 2019

Van 16 augustus tot en met 25 augustus is het weer Bossche kermis in de binnenstad. Een kleine 70 attracties en kramen vormen samen de gezelligste familiekermis van Nederland.

Net als voorgaande jaren is de Bossche kermis een feestje voor jong en oud. Echte durfallen kunnen uit hun dak gaan in bijvoorbeeld schommelsensatie Ultimate, booster Gladiator of de Break Dance. Ook de kleintjes worden zeker niet overgeslagen. Zweven in de zweefmolen of rijden in een autootje; het kan allemaal! Tussen alle attracties door kan er natuurlijk genoten worden van alle lekkernijen die de kermis te bieden heeft.

Opening 

Op vrijdag 16 augustus om 19.00 uur opent illusionist Winfried samen met wethouder Kâhya de kermis met een spectaculaire openingsshow. De opening vindt plaats bij op de Markt tussen de attracties: ultimate, de draaimolen en de schietsalon.

Prikkelarme kermis 

Ook dit jaar organiseren we weer een prikkelarme kermis. Voor iedereen die dol is op de kermisattracties en lekkernijen, maar door autisme en/of andere beperkingen lichtflitsen en veel geluid niet prettig vinden. De prikkelarme kermis is op 17 augustus van 11.00 tot 13.00 uur.

Extra entertainment voor de kinderen 

Op 21 augustus komt Meneer De Uil (bekend van de Fabeltjeskrant) naar de kermis en op zondag 25 augustus is het kindermiddag. Er is een schminktent, ballonnenkunstenaar en je kunt glittertattoo’s laten zetten. Om 15.00 uur komen de vrienden van Buurman&Buurman langs voor een meet en greet.  

Facebookacties  

Zorg dat je de facebookpagina van de Bossche Kermissen volgt. Dan ben je niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, maar volg je ook de hints voor het Gouden Ticket. Tijdens de kermis verstoppen we iedere kermisdag een gouden ticket. Vind jij het ticket? Bel dan het telefoonnummer op het ticket én win kermismuntjes.

Kijk voor de openingstijden, kortingsbonnen en informatie op www.kermisdenbosch.nl