Beste Studentenstad van Nederland?

Heeft Den Bosch de X-factor voor studenten? Bepaal samen de koers tijdens de kick-off!

Tijdens de kick-off van Studeren in Den Bosch bepaal jij of we de stad een heuse ‘studentenstad’ mogen noemen. Is de Moerasdraak the place to be voor jou en andere jongeren uit de regio of is de X-factor nog ver te zoeken?

Voor de meeste studenten in Den Bosch en regio is onze stad één waar je met plezier studeert, woont, werkt en uitgaat. Toch staan we niet aan de top van beste studentensteden in Nederland. Daar moet verandering in komen.

Om in beeld te brengen hoe de stad ervoor staat en om de uitdaging met andere steden aan te gaan is Studeren in Den Bosch in het leven geroepen.

Op maandag 3 december 2018 vindt de kick-off plaats waar we onder het genot van pizza en drank gaan sparren hoe we Den Bosch kunnen ‘up pimpen’ tot studentenstad van de toekomst. Dus, kom langs bij het Koning Willem I College, neem je vrienden mee en vertel ons wat Den Bosch mist. Wat vind jij als student supergoed geregeld en wat juist belabberd? Denk aan onderwerpen zoals wonen op kamers, reizen met OV, sporten in de buurt, shoppen, uitgaan en meer.

Naast gratis pizza zoveel je kunt eten is er voor alle deelnemers een goodie die je écht niet wilt missen. Daar ginds komt de stoomboot en zo…

 

Wanneer?
Maandag 3 december 2018

Waar?
School voor de Toekomst, Koning Willem I College aan de Vlijmenseweg 2 in ’s-Hertogenbosch

Hoe laat?
Van 18:00 tot 21:00 uur

Aanmelden
Ben je van de partij tijdens de kick-off? Dan ontvangen we graag je aanmelding via onderstaande link (dan weten we hoeveel pizza’s er in de oven gaan).

Aanmelden!
Aanmelden doe je tot 26 november.‚Äč

Meer informatie
Heb je vragen over de kick-off of over Studeren in Den Bosch?
Drop een mail bij Natalie via n.vandishoeck@s-hertogenbosch.nl en zij helpt je verder.