Afval Bingo – Ruim de rotzooi van 2020 op!

Datum: zondag 3 januari 2021 
Tijdstip: 13:00 – 15:00 


Ben jij ook klaar met al die rotzooi op straat? Doe dan mee met de afval bingo en ruim de rotzooi van 2020 op! Het is tijd om afscheid te nemen van de slechte gewoontes van 2020 en schoon het nieuwe jaar te beginnen. De straten van Den Bosch liggen vaak vol met peuken, blikjes, plastic, mondkapjes en ander zwerfafval. Dit afval komt terecht in de kanalen, parken en dieren en dat is natuurlijk kei slecht voor het milieu. Hoogste tijd dat de Bossche Jongeren het goede voorbeeld gaan geven: een stad zonder zwerfafval begint bij jezelf! 

Hoe werkt het? 

Voorbeeld afval bingo kaartTijdens de Afval Bingo ga je met je eigen groepje van maximaal 4 personen (we houden ons natuurlijk aan de Covid-19 richtlijnen) aan de slag om je buurt zwerfafval vrij te maken. Iedereen krijgt handschoenen, een vuilniszak en een Afval Bingokaart mee met daarop de verschillende soorten afval die je gaat verzamelen. Een volle afvalbingo kaart, goed gevulde vuilniszak en schone buurt betekenen een hoge score. Plus laat jij op Instagram of TikTok op een leuke manier zien dat jij bezig bent met opruimen, dan krijg je bonuspunten (maar natuurlijk wel alleen indien je @cityboost tagt). De winnende groep wordt beloond met positieve karma, natuurlijk een schonere stad en als hoofdprijs 4 vrijkaartjes voor de Efteling!

PS, indien je een bluetooth speaker hebt neem die gezellig mee zodat je een lekker muziekje kan draaien tijdens de afval verzameltocht. 

Voor meer informatie en inschrijving neem contact met Bram op: 
Email: bramvandewerken@gmail.com 
WhatsApp: 06-36489293