Aan de slag met toekomstverhaal ‘s-Hertogenbosch

“In 2035 bestaat ’s-Hertogenbosch 850 jaar. We staan er goed voor, en we willen dat graag zo houden. Dan is het van belang om te weten wat er bij jullie speelt. Wat maakt jou trots op ’s-Hertogenbosch? Hoe zorgen we dat dat zo blijft? Wat zou er nog beter kunnen?

Waar moeten we mee aan de slag voor onze stad. Daar heb ik me zeker al een beeld van gevormd. Maar deze stad is niet van mij alleen. Het is een stad VOOR en VAN ons. En ik hoop dat we in 2035 ook een stad DOOR ons kunnen zijn.

Mijn mening is dat een burgemeester de stad niet alleen kan maken. Waarom? Omdat ’s-Hertogenbosch van ons allemaal is. We zijn weliswaar niet gelijksoortig, wel gelijkwaardig.

Naar mijn idee betekent dat ook dat de mensen van de stad zich verantwoordelijk voelen voor hun omgeving en stad. En dat we met elkaar in verbinding zijn en in beweging komen wanneer iemand iets wil. Het zijn inwoners, ondernemers, onderwijs en maatschappelijke organisaties die ’s-Hertogenbosch vormgeven.

Daarin neem ik absoluut mijn plek in. Ik wil zorgen voor een goede besturing en een goede toekomst. Met jullie samen.

Jullie beelden over de toekomst van ’s-Hertogenbosch horen we graag. Over verbinding, samenleven, de kracht van wijken, de kwaliteit die we leveren. Met oog voor onze prachtige historie en in verbinding met een mooie toekomst. Vertel elkaar waar je trots op bent. Wat je wilt veranderen, en wat absoluut niet. Nu, maar ook in 2035. Zodat we ook dan met trots en met gevoel voor kwaliteit over ’s-Hertogenbosch kunnen blijven spreken.

We maken 13 oktober aanstaande een start met onze campertour. De komende weken staan we op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch. Wil je weten waar? Houd dan onze activiteiten in de gaten. Kom ook, ga met ons in gesprek. En pak je plek in onze stad, nu en in de toekomst!”

Met vriendelijke groet,

Jack Mikkers

Burgemeester

Ga voor meer informatie naar deze pagina.