073elektrisch online aanwezig op Duurzaam Weekend Den Bosch

Duurzaam Weekend Den Bosch zal dit jaar in online vorm op 9, 10 en 11 oktober plaatsvinden. De uitgebreide fysieke vorm die we eerste voor ogen hadden, is vanwege de landelijke corona-maatregelen omgezet naar een volledig online evenement.

Online sessie 073elektrisch

Op vrijdag 9 oktober zijn we met 073elektrisch vertegenwoordigd in een online sessie over de integratie van duurzaam bouwen en duurzame mobiliteit. Marc Graetz van 073elektrisch, Robin Berg van We Drive Solar en Ufuk Kâhya, wethouder bij de gemeente ’s-Hertogenbosch gaan in op de mogelijkheden van het innovatieve concept Smart Solar Charging. Dit is onderdeel van het online symposium ‘Intelligent duurzaam bouwen’. Via deze link vind je meer informatie over via welke kanalen we vindbaar zijn, de inhoud en tijden: https://duurzameweek.nl/event/de-integratie-van-duurzaam-bouwen-en-duurzame-mobiliteit/

Testritten afgelast
Voor 073elektrisch betekent het online gaan van het duurzaamheidsfestival dat we met minder activiteiten aanwezig zijn dan we gepland hadden. Het is noodzakelijk en begrijpelijk, maar we vinden het wel jammer! We zouden in verschillende wijken het hele weekend testritten met elektrische deelauto’s verzorgen. En we zouden meedoen met de ‘duurzame parade’ door de stad. Helaas kunnen deze fysieke activiteiten niet doorgaan wegens corona.

Elektrische deelauto uitproberen?
Als je toch graag een elektrische deelauto wilt uitproberen, neem dan contact met ons op via info@073elektrisch.nl. Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel voor zakelijk als particulier. Je kan bijvoorbeeld een hele dag een elektrische deelauto uitproberen voor maar 30 euro.

Veel plezier met de online activiteiten tijdens Duurzaam Weekend Den Bosch (https://duurzameweek.nl/agenda-den-bosch)!